skip to Main Content

Oorganiserat kaos

Ovan är förebilderna på vårt kök och jag längtar nästan tillbaka till det med tanke på hur det ser ut i köket just nu. Det är som ett bombnedslag i hela lägenheten, kartonger, verktyg och allt vad bänkskåpen innehöll överallt. Luckorna är lite blandade eftersom vi redan när vi flyttade in i lägenheten förra året bytte väggskåpsluckorna. Men sen när vi skulle sätta lådor i bänkskåpen så upptäckte vi att ikeas grejor inte passade in i våra stommar så därför byter vi bara bänkskåpen.

Att ta bort kaklet på betongväggen var ju enkelt, men på gipsväggen var det en annan femma. Den gick ju sönder så vi fick ta bort den och ska sätta ny imorgon. Detta sinkade oss massor så vi hann inte med det vi skulle göra, nämligen koppla in vattnet. Så nu sitter vi här utan vatten och toalett! Tur att det finns sådana bekvämligheter i tvättstugan.

Här är alla bänkskåp borttagna och gipsväggen likaså. Ingen vacker syn.

Och såhär långt kom vi idag. Bänkskivan la vi bara på för att mäta ut där vi ska såga upp för diskhon, blir spännande att se ifall vi får det rätt eller om den kommer ramla igenom! Och så hoppas jag verkligen att det går utan problem att intallera blandaren för jag vill inte behöva springa till tvättstugan i flera dagar!

This Post Has 4 Comments
 1. Vilket tjusigt kök ni har ;-) Sitter ute på Engsö med död mobil och msn som inte fungerar. Vi måste ju beställa dvd:n snart! Linda sa att om man pre-order från play.com så får man dem dagen de släpps, så alltså 6e april, fri frakt också. Känns iaf bättre än 29e! Och det är 2 disc.

 2. Hej!
  Tack för inlägget!
  Askott är underbar på många sätt och vis MEN manlig det är han inte haha.
  Vi har en inoff planerad nästa helg.
  Vi måste träna för han ballar ur när dom ska klämma och känna på honom. Det måste vi lösa innan vi kan ställa officiellt.
  Så ja letar inoff allt jag kan :-D
  Askott är söt och han är fin men tunn. Men sen är han ju underbar att arbeta med, det enda som spelar någon roll för mig!

  Kul med filmer på Poppel! Varför IPO ingångar?
  / Anna

 3. Jag körde ju IPO m trolla förut.
  När ja började m vanlig lydnad lärde ja om henne till d vanliga och det var underbart!
  Ett extra moment bara o ha ipo ingångar…
  / Anna

 4. Vilka pro-renoverare ni har blivit, vad för färg ska det nya kaklet ha? bänkskivan blev jättesnygg. Eftersom vi inte landar på arlanda så kommer vi ju inte att kunna se resultatet då men förr eller senare kommer jag ändå åka upp och besöka en kennel i huddinge och då kan vi titta förbi om det inte blir tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top