skip to Main Content
Poppel Har Vandrat Vidare

Poppel har vandrat vidare

En månad har redan gått sedan Poppel fick somna in. Det var ett tufft beslut att ta och ännu värre att genomföra men nu i efterhand så känns det rätt. Hon var både väldigt sjuk och samtidigt så pigg att det har varit svårt att komma fram till rätt tidpunkt.

I slutändan var det en stor juvertumör med risk för att spricka som avlutade Poppels liv. Juvertumörerna kom redan för flera år sedan men senaste året hade särskilt en växt på sig. Sista månaden tror jag den tredubblades. Om det var en spridning av hennes hudcancer eller inte vet jag inte. Jag tog ju beslutet att inte operera Poppel mer när hudcancern kom tillbaka efter flera operationer.

Jag har inte ens orkat kolla på sista bilderna jag tog på Poppel. Likaså har jag inte heller orkat ta tag i den fotobok jag vill göra över hennes liv med alla de fina minnena vi har haft. Det är ju några tusen bilder att kolla igenom och det kommer garanterat vara en känslosam uppgift så det gäller att ladda lite inför det.

Vila i frid Poppel <3

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top