skip to Main Content
Poppel Fyller 11 år

Poppel fyller 11 år

Jag fick göra mig beredd på att Poppel inte skulle bli en gammal hund när hon fick sin hudcancer mastocytom vid endast 3 års ålder. Nu är hon 11 år och har i sitt liv genomgått tre operationer mot hudtumörerna. När knölarna kom tillbaka vid 6 års ålder bestämde jag mig att hon skulle få slippa fler operationer. Sedan dess har hon även fått juvertumörer varav en av dem har växt sig riktigt stor på kort tid.

Jag hade aldrig trott att det skulle vara så jobbigt att ta beslutet om att låta henne somna in. Jag har ju ändå haft väldigt lång tid på mig att förbereda mig, men man förtränger det liksom. Än så länge har vi bara nosat lite på tanken. Vi vet att det börjar bli dags men man försöker hitta ett tecken från henne om att hon själv är redo. Men Poppel verkar inte vara redo riktigt än. Hon är visserligen ingen unghund längre i sinnet men hon är fortfarande med. Det känns för tidigt än.

Om hon lever en månad eller ett år till återstår att se och vi försöker ta vara på tiden som är kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top