skip to Main Content

RLD F

Fick ett infall i maj och anmälde Kula till tre tävlingar i fortsättningsklass rallylydnad – hon kan ju typ alla moment så varför inte? Det var jätteroligt att komma ut på tävling lite igen, och vi var faktiskt och tränade på brukshundklubben hela två gånger inför det ;)

Poängen blev mycket fina på 95, 99 respektive 90 varav två tredjeplaceringar i klasserna. Tänk om vi hade tränat lite mer seriöst och regelbundet på detta, vilken kapacitet min lilla hund besitter! Men vi är ju inte de som jagar placeringar utan vi fokuserar på att ha roligt.

10903340_830917800307746_256717042_n

Roligt hade Kula under dagens tävling då hon bara var tvungen att nosa på leksaken i 8:ans frestelser, då kom de där små hornen fram. Det kostade oss förstaplaceringen men vi kom ju runt på tredjeplats och en ny fin titel så vad gjorde väl det?

Nu tackar vi nog för oss i rallyn på ett tag, avancerad klass med högerhandling lockar inte särskilt mycket alls. Jag minns vilket slit det var med Poppel! Nä, vi ger oss på tävlingslydnaden igen och kanske kommer vi knäcka den där klass 3 förbannelsen jag har?

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top