skip to Main Content

Hp & BIMvalp

SSRK Högbo Bruk, 27/7-08

”5 månader. Trevlig tikvalp, välformat huvud, fina ögon. Behöver få lite kraftigare underkäke. Väl placerade öron, bra hals, lite rak skuldra, stram rygg, välformad bröstkorg. Fina vinklar bak, fin lårbredd, bra ben och tassar, lovande päls. Rör sig med lite kort steg fram, sjunker lite i fronten under rörelse. Utmärkt temperament, välvisad.”  Domare: Patric Ragnarsson
Valpklass I (4-6 månader), Hp & BIMvalp

Poppels utställningsdebut idag gick toppenbra, både resultatmässigt och prestationsmässigt. Hon var lugn och sansad i ringen och det var inga problem att ställa upp henne eller stå kvar när domaren kände igenom henne, förutsatt att hon fick knapra på lite kex ;) I tikklassen gick vi mot en fyramånaders tikvalp så det var inte så konstigt att vi blev placerad etta där med tanke på utvecklingen. I BIRvalp finalen gick vi mot Tollarbos Raiko von Ducke som var nästintill 6 månader gammal, och himmel vilken skillnad det var på dem två! Visserligen är ju Raiko hane men jag undrar om Poppel någonsin kommer bli så stor ;) Grattis Raiko!

Nu ska jag anmäla till fler utställningar för lilla Poppel :)

This Post Has 8 Comments
 1. kul att det gick så bra:) och att hon var så duktig på sin första utställning:)

 2. Grattis Poppel! Så skoj att hon var så duktig.
  Tror inte Samba kommer att vara lika koncentrerad på Gålö ; ))
  Skall bli så kul att de äntligen får träffas igen!
  Ses om några dagar!
  Mia

 3. Hejsan! Här har det hänt massor undertiden vi har varit på semester, Så grattis till 2:a pris i lydnaden med Lotus och grattis till fin fina utställningsresultat med Poppel!! Kul att vi ses starx!

 4. Jo, det skulle vara jätteroligt om någon kunde placera sig i toppen! Alla är ju fina, så det vore mystiskt om det inte händer ;) Jag kommer vara mer nervös, tro mig. Är nervös redan nu! Helena ska plocka upp mig på tre timmar nu.. Hjälp! Jag kommer ha glömt hälften!! :D

 5. GRATTIS till super resultatet på debuten :D
  Härligt att du är så nöjd, och att hon uppförde sig så bra !!!

  Nu måste jag också träna mera me min ”korthåriga högbenta tollare” ;)

  Vi ses i helgen, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top