skip to Main Content

Känner mig inte speciellt hedrad

Nä, tredje hederspriset på raken men jag känner mig inte speciellt hedrad längre, vi vill ha Ck! Hade inte med mig kameran pga vädret och jag känner mig inte alls motiverad att låta Poppel posera med den lila rosetten här hemma heller – så inga bilder.

SSRK Gävleborg, 26/7-09, Högbo Bruk

“Mycket bra typ. Feminint huvud, ögonen tränger å (?) bli mörkare. Mycket bra hals, något stel skuldra o överarm. Tillräcklig benstomme, välvinklat bakställ. Rör sig med bra påskjut men kunde ha bättre steg ifrån. Utmärkt päls och temperament.”

Domare: Anne Buvik, Norge
Ukl 1, Ukk 2, Hp

Egentligen är jag nog mest besviken på att det blev domarbyte, vi skulle ju ha ställt för Ewa Nielsen som dömt Puzzel och Puma så bra. Inte för att det är självskrivet att hon ska gilla Poppel men det hade varit kul och jag såg fram emot det. Och så var det lika trist som förra veckan eftersom inget tikcert delades ut. Som tur är så fick vi en trevlig dag ändå med gott sällskap!

Jag vet inte om Poppel har upptäckt att lydnadsringen är så mycket roligare än utställningsringen nu efter i fredags för hon var inte alls så showig som vanligt och tyckte mest att det var trist, haha! Jag är nog benägen att hålla med henne i så fall. Men men, vi lär ju knappast få något Ck och än mindre cert ifall vi inte ens försöker igen, så det är väl bara på’t igen.

This Post Has 4 Comments
  1. Jag har en bra feeling inför vår utställningsresa ;-) Och Poop och du är bara bäst! Filmen ska jag se om och om igen för att ha en måttstock över när vi ska tävla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top