skip to Main Content
Rally-Poppel

Rally-Poppel

Äntligen fick jag uppdatera Poppels rallylydnadsresultat med ytterligare ett kvalpoäng i mästarklass. Det har stått still på den fronten ett bra tag nu och anledningen är inte direkt brist på försök! ;) Vi har haft en svacka kan man säga och fått smaka på flertalet ca 50 poäng-resultat, men nu idag fick vi alltså revansch med hela 90 poäng!

Ja, domaren var helt hysteriskt snäll och blundade för allt vår vanliga slarv och missade till och med en felövning (Poppel sätter alltid ner rumpan när vi backar tre steg på höger sidan)! Men det är bara att tacka och ta emot, det var ju samma för alla så det var många fina resultat idag, pallen var 100p, 99p och 99p :)

Känslan var precis som förra helgen riktigt bra idag. Skillnaden var att förra helgen fick vi 55p och idag fick vi som sagt 90p. Tävlingen innan det var jag definitivt inte nöjd med Poppel men nu tror jag att jag har lockat fram min goa arbetshund igen som tycker det är roligt med rally! Eller, jag har ändrat min egen inställning från att prestera SM-poäng till att tävla för skojs skull.

Som den kloka hussen vi har sa häromdagen:

Det viktigaste är ju att hundarna tycker att det är roligt för det är ju inte resultaten som betyder mest!

This Post Has 2 Comments
  1. Grattis i efterskott! Saker och ting brukar gå mycket bättre om man lägger bort pressen om stora mål.

    I helgen ville jag få till bra filmer, höga poäng, ta cert o.s.v… Men till slut tänkte jag bara att vi skulle tävla här och nu, och sen får man se vad det räcker till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top