skip to Main Content
Stockholm Hundmässa 2012

Stockholm Hundmässa 2012

I helgen gick ”årets hundutställning” av stapeln, nämligen Stockholm Hundmässa (om det är någon som missat detta). Från oss deltog Cash (MV Charmiga Canadagås) och Ejder (MV Ettriga Ejder) och såklart mamma Poppel. Kula anmälde jag inte pga att hon hade börjat fälla vid sista anmälningsdatum, men hon har fortfarande massvis med päls kvar än… Vi skulle ändå inte få ihop till en avels/uppfödargrupp så det gjorde inte så mycket ändå. Och hon hade ändå inte kunnat ställas eftersom att vi tog bort några unghundsvårtor på insidan av läppen tidigare i veckan.

Det gick toppenbra för Min Vilda! Ejder och Cash är riktigt snygga pojkar som utvecklats så fint. Och de skötte sig utomordentligt i ringen, jag blev riktigt stolt! Båda fick excellent och blev placerade, Cash som etta och Ejder som fyra i unghundsklass. Tyvärr inga CK’n.

Poppel, får jag väl ta och inse, är faktiskt en riktig snygging som står sig mycket bra även i hård konkurrens. Detta var ju hennes officiella premiär i championklass och det blev såklart excellent och CK. Hon placerades som nummer två i championklass och sedan nummer tre i bästa tik. Nära så nära att återigen bli Svensk Vinnare men man måste ju vara generös och låta andra få framgångar oxå, eller hur! ;)

Cash

Ejder

This Post Has 4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top