skip to Main Content

Wilda

Det har varit dåligt med bilder på hemsidan på sistone, så vilken tur att jag har valpköpare som tar fina bilder och skickar!

Där uppe i Östersund där Wilda bor har de redan fått snö och Wilda älskade det! Det är ju inte för inte som hon heter Fjällripa i stamtavlan. Wilda har dessutom hunnit med att löpa under oktober, först ut av tjejerna är hon. Som ni ser på bilden så har hon gått och blivit riktigt snygg oxå, vi får hoppas att snyggheten håller i sig tills dess hon ska på utställning nu i november. Under uppväxten så kan ju fram och bakdelen inte riktigt hänga ihop tillväxtmässigt men just nu verkar Wildas kroppsdelar vara i balans ;)

Ejder och Cash har varit på utställning för ett tag sedan, Ejder kom fyra och Cash blev BIR-valp på sina utställningar, bra jobbat!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top