skip to Main Content

SKK Köping

SSK Internationell 24/7-2011, Köping

“Feminint huvud som kunde vara mer utfyllt i nospartiet. Bra bett och öron. Utmärkt kropp. Rastypiska vinklar. Alltför mjuk, kort päls. Rör sig med bra steg. Trevlig ram men saknas ännu lite…”

Domare: Ewa Nielsen
Jkl Exc, Jkk 1

Än en gång provade vi lyckan på championatet och än en gång fick vi åka hem utan ens ett CK. Jaja, utställning är som det är. Är det inte pälsen så är det nåt annat, men denna gång var det just pälsen som domaren verkligen var noga med. Poppel har ju precis som alla andra nyblivna tollarmödrar fällt ur sig helt och hållet efter valpkullen men nu är pälsen faktiskt tjock och fin med massa underull igen. Några veckor till så blir den lång oxå!

För övrigt så tyckte jag att Poppel skötte sig som en riktig stjärna i ringen igen, hon är verkligen lättställd och lättsprungen. Jag är inte ens nervös längre för jag vet att Poppel är en klippa i ringen, ett riktigt proffs. Jag hade säkert kunna släppa in henne lös och hon skulle springa sitt varv och sedan ställa upp sig helt själv, haha!

Nu är både Poppel och Kula anmälda till Svensk Vinnare i Norrköping, jaktklass för Pop och valpklass för Q. Kunde konstatera en sak – det kommer bli dyrt att springa på utställning med två hundar när Kula blir större så jag hoppas att championatet trillar in snart för Poppel så att hon inte behöver ställas lika ofta om ens alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top