skip to Main Content

Så här ligger det till

Okej, nu är jag tillbaka från något som kännts som rena helvetet. Jag har fått astmasymptom till följd av min pollenallergi och jag har fått andningsbesvär från och till i korta perioder under juni. Det har bara handlat om någon halvtimmes kippande efter luft men nu de två senaste dagarna med denna hettan har det snarare varit tvärtom, andningsbesvär dygnet runt med halvtimmesperioder då jag kunnat andas normalt. Ni kan ju tänka er hur svårt det är att sova. Så det var inget annat att göra än att ringa vårdcentralen idag och åka in för första gången på 6 år. Men nu kan jag iallafall andas utan problem, med hjälp av en arsenal av diverse inhalatorer, nässpray, ögondroppar och tabletter. Jag tänker inte ens berätta vad det stod på apotekskvittot.

 

Jag har fortfarande inte visat midsommarbadbilderna, men det kommer! Poppel får egentligen inte ha pip-bollar för det har Martha sagt att hon blir för galen av, haha! Så vad gör man då, man nickar och håller med sin uppfödare och lovar att sluta med sådana fast man egentligen inte tänker sluta med sådana. ;) Lite pinsamt när fuskandet kommer med på bild bara! Och ja, hon har pip-bollen i munnen samtidigt som hon sliter i Lotus nackskinn på översta bilden, hur hon nu lyckas med det.

(Ps. Martha, jag har slutat använda pip-boll i lydnadsträningen…ibland, haha!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top