skip to Main Content

Snygga pojkar på utställning

Min Vilda Ettriga Ejder
”7-månaders hanvalp. Vackert huvud. Bra pigment. Lite ljusa ögon. Väl ansatta öron. Bra rygg. Kraftig benstomme. Behöver utvecklas i rörelserna. Rör sig något ostabilt bak. Välplacerad och buren svans. Behöver lite mer ringträning.”
4:e plac

Min Vilda Charmiga Canadagås
”Snart 9 mån hanvalp med fint huvud och uttryck. Bra bett. Bra hals och överlinje och kors. Bra päls, mycket fina ben och tassar. Harmoniska vinklar fram och bak. Rör sig parallellt fram något trångt bak. Lätta och lediga steg från sidan. Fint promenerad.”
Hp, BIR-valp

Som jag skrev tidigare så har grabbarna Ejder och Cash varit på valputställning och här kommer kritikerna och bilder. Detta kommer bli riktigt snygga pojkar så se upp i ringen om nåt år alla ni med hanhund :)

Stort grattis till grabbarna med familjer, det är så roligt att ni är ute och aktiverar och tränar era valpar!

This Post Has One Comment
 1. Hej!
  Vi är ett par som gärna vill uttöka vår familj! Vi har en finsk lapphund på 4 år som används i Avel och vill gärna ge honom (och självklart oss) lite extra sällskap! Vi tycker det är roligt att ta långa promenader och vara aktiva med hunden. Agility är något vi vill börja med samt ska vi prova utställning. Han är en fin hund med stabilt psyke. Min dröm sen barnsben har varit min egna tollarvalp, gärna en tik. Vi tror vi kan ge en tollare ett bra hem, en hängiven familj full av kärlek som är villiga att jobba hårt med hundar.
  Jag har varit väldigt kräsen när det gäller kennlar/uppfödare/resultat/inavelsgrader samt höfter m.m. Jag tycker du får otroligt fina tollare och skulle mer än gärna se att om du skulle ha en nästa kull, vill jag gärna tala om att vårt intresse finns! (MYCKET)
  Hör jättegärna av dig till min mail!
  Mvh
  Helena & Bo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top