skip to Main Content

3 veckor

Idag blir valparna 3 veckor så här kommer naturligtvis deras veckobilder! Jag har det väldigt stressigt så jag hinner inte med att uppdatera så mycket, men veckobilderna missar jag aldrig ;)

Igår fick valparna smaka på lite köttfärs och uppblött torrfoder – mumsigt tyckte allihopa! Det var ingen tvekan där inte även om vissa inte riktigt visste hur de skulle bära sig åt för att få i sig maten. Det fungerade ju inte så bra att suga i sig maten men de lärde sig fort hur man ska göra. Igår fick de även komma ut lite i rummet och röra sig fritt för första gången, vilket inte gick så bra på vårt hala golv. Bambi på hal is! Fast de har varit utanför valplådan många gånger tidigare, t ex så är de ju i en bur brevid när valplådan städas.  Idag står avmaskningsmedel på agendan och såklart mera mat. Ska bli spännande att se ifall de kommer ihåg sedan igår. :)

Under bilderna nedanför så har jag även skrivit ned en hint om deras personligheter – för tillfället. Personligheterna kan skifta ganska mycket under deras uppväxt och man upptäcker ständigt nya små egenheter, vissa har gått från lugna till busiga och tvärtom. Men de är alla underbara och fantastiskt söta!

 Min Vilda Alerta Andfågel
Hane
”klassensclowngrabben”

 Min Vilda Busiga Bläsand
Tik
”fröken sockersöt”

 Min Vilda Charmiga Canadagås
Hane
”snyggrabben”

 Min Vilda Duktiga Duva
Tik
”fröken snäll” 

 Min Vilda Ettriga Ejder
Hane
”gosgrabben”

Min Vilda Fagra Fjällripa
Tik
”fröken bus”

This Post Has 14 Comments
  1. Åh härliga bilder på dom små juvelerna! Kul och höra att allt går så bra med dom också :D
    Mina två favoriter som jag haft redan från början håller i sig fortfarande, min absoluta favorit är ”Min Vilda Charmiga Canadagås” och tätt efter ”Min Vilda Fagra Fjällripa” :P

  2. Gud vad fina de är. Jag har fastnat för klassensclown. Ser hel härlig ut.

  3. Håller fortfarande samma som favorit! Men dom är ruskigt söta allihop!

  4. åh, vad söta bilder! dom växer fort. roligt att se bilder när dom sitter själv och har kontakt. längtar tills man får komma och träffa dom! <3

  5. Åh gud vilka söta änglar. Älskar denna rasen, när jag har tid att skaffa hund är detta rasen jag vill ha! Haft förälskelse i den sen jag var typ 7 år :) Ska helt klart kika in här ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top