skip to Main Content

Tollarporträtt i februari

  
  
  

Nu har jag äntligen fått fylla på med lite nya tollarporträtt. Jag blev inte helt nöjd med dessa bilder så om jag träffar på dig igen så tar jag gärna en ny bild :) Det gäller för övrigt alla redan fotograferade tollare (fast det kan ju gärna ha fått gått ett år eller så för att man ska kunna se någon skillnad).

Idag har vi haft Upplandstollarträff och det känns jätteroligt att vara igång igen med aktiviteterna. Fast dagen hade såklart varit roligare om jag haft med mig en egen hund. Träningsuget är konstigt nog väldigt stort just nu när Poppel är upptagen med att vara mamma och inte får hänga med någonstans. Men vi tränar lite smått här hemma i köket på diverse olika ”bra-att-kunna-saker”. Och om några veckor så har jag ju ett knippe träningsugnavalpar ;)

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top