skip to Main Content

Tollare på taket

Med coca-cola under tassarna (tack för tipset Maggan) begav vi oss upp på Uppsala Stadsteaters tak för affischfotografering till en av deras föreställningar. Högt uppe över staden med domkyrkan i bakgrunden gjorde världens bästa Poppel sina konster och poserade tillsammans med en skådespelare. Jag var lite nervös över att det var Poppel jag hade med mig istället för Lotus som annars är cirkusprinsessan nummer 1. De ville ha en tik nämligen.

Första prövningen kom direkt när vi kom ut på taket, en väldigt gles gallertrappa och sedan fick Poppel klämma sig fram mellan stora ventilationsrör där hon kunde hoppa upp där den övre avsatsen var lite lägre. Själv fick jag klättra upp via en stege för att sedan ta emot henne. Det är tur att man har en miljöstark hund för allt det där gick som ett rinnande vatten, det var inga som helst problem. Det var nog snarare matte som kollade lite extra var hon satte fötterna, lite höjdskräck har jag allt! Men ännu lite högre skulle ju Poppel, nämligen upp på den där grejen bakom henne i bild. Där uppe gjorde hon bl a kanintricket (typ ”sitt fint”) bredvid skådespelaren. Hon och de andra fotades ur många olika perspektiv och i olika poser så det blir spännande att se vilken bild som tas ut till affischen sen :) Kul att de var nöjda med Poppels insats iallafall!

På teatern kallade de fotograferingen tollare på taket, vilket ju var ett passande namn. Dock är det inte temat för själva föreställningen sedan ;) Förhoppningsvis får jag bilder från fotograferingen snart, men själva affischen skulle jag få i början på nästa år. Otålig väntan blir det!

This Post Has 11 Comments
 1. Vad HÄFTIGT! :D Affischen kommer säkert att bli kanonbra när det är söta Poppel på den ;)
  Själv hade jag aldrig vågat gå upp på taket med min höjdrädsla!

 2. urhäftigt !! Vem fotades hon med? :P Så duktig hon är poppel! Jag hade nog också varit lite orolig att gå på taket först, men coolt!

 3. Tjohoo! Vad bäst ni är!!! Och modigast! ;) Men jalans vad snopen publiken kommer bli när de inte får se världens bästaste poppel som kompis till Måns…

 4. gud va häftigt!:D

  du har ju tre otroligt fina tollare och dom verkar ju vara otroligt lydiga och duktiga me allt va ni gör!:)
  jag (och mig familj) skaffade en liten tollarpojke här i juni, han är snart 5 månader men ja har lite problem med träningen för ja vet inte riktigt på vilket sätt ja ska träna, och de skulle vara himla kul om du skulle kunna ge några tips?:) ksk någon film:P
  för som sagt så beundrar ja verkligen dig och dina tollare!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top