skip to Main Content

Vecka 4

Fyra veckor har redan gått, snart är vi halvvägs!

Poppel har ökat i midjemåttet ett par centimeter sedan hon parades, och ökningen har skett särskilt den här veckan. Det beror troligtvis på att livmodern förstorats den här veckan. Det är först efter sjätte veckan hon ska börja öka på bredden så jag förväntar mig inte någon större ökning tills nästa vecka varken i vikt eller bredd.

Jag har försökt känna fosterblåsor men det är jättesvårt att veta vad som är vad för en oerfaren. Däremot har jag märkt att Poppels bröstvårtor verkligen har börjat bli rundare och fylligare. Jag ser tecknen men jag vågar inte riktigt tro på dem, det kan ju faktiskt vara hjärnspöken!

Nu kan man göra ett ultraljud för att konstatera dräktighet men jag kommer inte att göra ett sådant även om jag är bra sugen på att stilla min nyfikenhet. Istället planerar jag att göra en röntgen under sista veckan för att få ett säkrare besked om antal valpar.

Poppels mått:
Vikt: 15,8 kg
Midja: 49 cm

Än är jag smidig som få!

This Post Has 4 Comments
  1. Så sött hon sitter där :)
    hundar är så himla mysigt och hade jag haft tiden så hade jag kanske skaffat mig en ny vovve efter att ha vart vovvelös i snart två år.
    Hoppas de går bra med alla valparna sen och de ska bli väldigt spännande att läsa om dem sen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top