skip to Main Content

Stora Stockholm 2010


Martha och Puma

Det här året var jag enbart åskådare (och fotograf) vid utställningsringen, Poppel var hemma och snarkade ikapp med husse. Det kändes lite konsigt att jag inte hade med min stjärna, som ju faktiskt är fint pälsad, men det var samtidigt sååå skönt! Ingen stress, ingen nervositet (bara lite för mina kennelkamraters skull), inget spring med rastning av hund, ingen hund i släptåg på shoppingen och inte en massa tung packning! Kanske borde komma ensam till mässan även fortsättningsvis…

Från Fagerlands Röda deltog kennelns champion-snyggingar Puma och Puzzel. Båda fick släta ettor, Puzzel kom trea och Puma blev reserv i den hårda championklass-konkurrensen.

Som vanligt blev det en massa babbel med norrlänningarna, vi ses ju bara två gånger om året! ”Vår” kennel och alla runtomkring är ett riktigt härligt gäng, man har aldrig tråkigt, så det är synd att vi syns så sällan.

Jag var på jakt efter diverse valp-prylar men hittade bara en sak av det jag skulle ha. Men nu har jag iallafall skaffat fällar till valparna så att de ska ligga mysigt i valplådan. Resten får bli nät-shopping. Men plånboken lyckades bli tom ändå på nåt vis, en hel hög med tuggben, dentastix, frolic, provpåsar och en kampleksak till Poppel kom oxå med hem.


Helena och Puzzel


Puzzel tycker det är kul med utställning!

This Post Has 7 Comments
 1. åh guud vad jag tycker det är trååååk att jag inte kunde åka med upp dit
  :( Det var bara för 1orna och 3orna detta år, så jag får åka nästa.. suck
  :( Kul att det gick så bra för dina kamrater :P

 2. Tack för en super dag tillsammans! Nu är jag äntligen hemma, med bara något försenat flyg och en hel massa snö som har hunnit landa i norrland. Men nu sitter jag här hundlös, känns inte alls bra! Tur lille Klapp kommer hem i morgon igen! ;)

 3. Fina bilder! Och så synd att ni inte var med och kämpade om sista certet…. men det går ju fler tåg!
  (P.S: I championklass är det idag enbart konkurrensbedömning – alltså kan de inte få släta ettor!)

 4. Nämen var du också där vid ringen? Synd att jag inte såg dig. :(
  Hoppas vi får träffas snart iaf och lycka till med Poppels valpar! :)

  Kram
  Letizia & Zelda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top