skip to Main Content

Nummer 3

Poppel löper, det är nu hundra procent konstaterat. Jag har trott att hon varit på väg i över en månad nu och lurat mig själv att hon börjat titt som tätt, men nu är det alltså äkta vara. Det är så perfekt gjort av henne för det innebär att hon löpt klart tills vi ska åka till Gotland (och därmed inte behöver begränsa henne i den stuga vi hyrt) plus att vi kommer kunna vara med i lagkampen (om upplandstollarna får ihop något lag)!

En liten sammanfattning över Poppels löpcykel:
Nr 1 – Nr 2 var 8 månder och 20 dagar.
Nr 2 – Nr 3 var 7 månader och 24 dagar.

Hon har alltså kortat tiden emellan med en dryg månad, bra eller dåligt? Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker än ;)

Nu börjar mina planer om en valpkull närma sig. Tidigast nästa löp är parning aktuellt och det är alltså bara 8-9 månader kvar! Än är det inte spikat, men om någon är intresserad av Poppel-valp så är det alltså eventuellt mars/april 2011 som är aktuellt att skriva in i kalendern :)

This Post Has 5 Comments
  1. Ååååh var du tvungen att skriva sådär, nu vart jag ju genast sugen på en Poppel-valp! :-)
    Jag har ju faktiskt tänkt mig att skaffa en till tollare om cirka ett år, då Koira har fyllt 2, så timingen är ju helt klockren… Och sen att Poppel verkar vara en helt underbar individ, det råder det inga tvivel om! Hm… Sätt upp mig som intresserad iallafall, man vet ju aldrig…! :)

  2. Hmmm.. hur många tollare kan man ha??? Man måste ju kunna ha fler än två..hehe??!! Hur som helst, jag tror det kommer bli super-valpar! Väntar med spänning att få läsa vilken hane det blir!

  3. Har flaggat lite för intresse av en Poppel-valp tidigare, du får gärna sätta upp mig som intressrad! :)

  4. Halloj!
    Ska du åka på TollarLägret v. 24?
    Jag har anmält mig till några aktiviteter där, skulle vara kul om vi kunde ses där! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top