skip to Main Content

Upplandstollarna

Nu har vi sparkat igång Upplandstollarna igen! Vi hade vår första träff på evigheter idag och jag visade lite olika tricks och freestylerörelser med Lotus som jag hoppas var roligt och uppskattat. Det är ju faktiskt kul med alla dessa konster man kan lära sin hund och inte minst den fina relation och kontakt man får på köpet. Vi ser fram emot alla kommande träffar i vår och nästa gång jag hjälper till så får det bli Poppels tur att visa tävlingslydnad!

Vi hade även ett kärt återseende med Lotus favoritmoster Troya (på bilden) och matte Ullis. Troya är en av de sötaste tollarna jag träffat, som en liten docka. Kameran var såklart med och jag fick fota allas fina tollare så det blev ett gäng bilder, men inga på mina egna för en gångs skull.

Sedan bar det av till brukshundsklubben för genomkörning av Amanda & Lotus i lydnadsklass 3. Han ska på äventyr imorgon då han ska få följa med Amanda på tävlingsledarutbildning och visa vart skåpet ska stå! *host host* Motivationen tröt väl sisodär halvvägs in i programmet så jag hoppas att hon laddat med köttbullar tills imorgon om gammelmannen ska orka.

Vi provade även på två elitmoment, dirigeringsapportering och rutan, eftersom de har ont om elitekipage att kommendera. Rutan var plättlätt även fast Lotus inte testat konen förr men dirigeringsapporteringen var himla krånglig när man har en gubbe som tror han vet bättre vilken apport som ska in.

This Post Has 2 Comments
 1. Hej Frida(:
  Undrar vart bilderna kommer att finnas?
  Tyckte bilden på Alice var jätte fin.

  Med vänliga hälsningar
  Ulrika Törnbom

 2. Aaah! Vilken superfin bild på Troya! Du fick verkligen med hennes typiska uttryck, eller vad man ska säga!
  Jag tänkte skriva ihop texten nu under påskhelgen, kan ju maila den till dig för korrekturläsning =) Ska jag skicka den direkt till tidningen sen eller bara till dig?
  Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top