skip to Main Content

Lotus 5 år!

Idag är ingen vanlig dag för det är Lotus födelsedag! Fem år blir gammelgubben, och nu börjar siffran snart komma ikapp hans personlighet. Man kunde ju tror att Lotus skulle fylla det dubbla men som tur är så är gammelgubben fortfarande ung i åldern så att vi förhoppningsvis får ha honom länge till!

Dagen har inte bjudit på några direkta festligheter, men vi tänkte ta igen det imorgon då Lotus ska få ”uppträda” med sina freestyletricks på tollarträffen, något han älskar att göra! Sen kanske vi kan se om det finns något i djuraffären som han skulle vilja ha, även om det bästa enligt Lotus är en helt vanlig grankotte.

This Post Has One Comment
  1. Tack för idag och grattis till Lotus i efterskott!

    Vilket härligt kort på dig och Lotus!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top