skip to Main Content

Hund 09

Årets stockholmsmässa är över och i år fick vi upprättelse från förra årets JUNKL 3. Men mer än en enkel etta blev det inte förutom en tredjeplacering av fem i unghundsklass. Men i mina ögon är Poppel en helt utsökt tik och hon blir bara bättre och bättre både exteriört och arbetsmässigt, och även mentalt. Jag behöver absolut inte skämmas över henne utseendemässigt i sådana här sammanhang, då tror jag snarare att Poppel skäms över sin nervösa matte som inte fattar att visa upp sig är det bästa som finns!

SKK Internationell Hund 09, 13/12-09, Stockholmsmässan

“22 months. Lovely bitch. Good type, size. Nice proportions. Feminine face. A little bit lip. Good ears, good topline and tailset. Good ribs. Very nice coat. Very nice angulations behind. Moves with good temperament.”

Domare: Joo Shepers
Ukl 1, Ukk 3

Fagerlands Röda P-liga, dvs Puzzel, Puma och Poppel, var de som ställdes ut under helgen. Puzzel var så nära på att ta hem cert och cacib men han blev ”bara” andra bästa hane. Han får dock trösta sig med att han lyckades slå både öppenklasshanar och championhanar. Puma ställdes i championklass men vart utan ck denna gång.

This Post Has 10 Comments
  1. Jättefina bilder du har tagit! Och jag tycker du gör helt rätt i att inte skämmas för Poppel i dessa, eller andra, sammahang – Hon är så otroligt fin! :)

  2. Tack snälla för fina ord i gästboken :)
    Jag håller helt och hållet med dig i ditt inlägg om Poppel.
    Du behöver DEFINITIVT INTE skämmas för er i ringen, Poppel sköter sig strålande och ser jättefin ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top