skip to Main Content

Nu har vi varit duktiga

Nu är det renovering på gång igen! Och denna gång är det köket som äääntligen ska få sitt kakel satt. Vi fick dock börja med att knacka ner lite kakelspill som vi varit lata och lämnat sen köksbänkutbytet. Härligt flottig fläkt vi har va, nevermind.

Sedan är det primern som ska på. Den var gul, hade velat ha den rosa men den var bara för golv. ;)

Förresten, så här såg det ut innan. Detta är gipsskivan som vi har satt in ny då den förra pajjades totalt när vi rev ner kaklet. Det var verkligen galet, pang på med kofoten bara så som man ser på tv.

Och här har vi betongväggen  där spisen står, ser ut som kriget. På fönsterväggen kommer vi sätta panel istället för kakel.

Då var vi igång. Och nej, eluttaget var INTE lätt att kakla runt, men det fixade sig. Eller rättare sagt, jag fixade det. Jimmy pajjade ett par plattor innan jag fick ta över.

För att vara första gången vi kaklar så tycker jag att det blev riktigt bra! Fogen kommer att vara vit så det kommer säkert se helt annorlunda ut sen när den kommit upp. Sen ska kakellisten upp som även den är vit och så ska det fogas med silikon mot bänkskivan. Vi ska även ha en dekorlist under köksskåpen och spottar, kommer bli tjusigt!

This Post Has 4 Comments
  1. Ni är faktiskt väldigt händiga. Kan man hyra er två för renovering hemma hos mig också? :)

  2. Händiga, vi? Det känns verkligen inte så, det mesta höftas allt eftersom. Vi kanske kan ställa upp på renoveringsuppdrag om ett par år när vi pustat ut efter denna renovering ;)

  3. resultatet blev riktigt fint! sovrummet blev oxå jättefint och mysigt. Jag gillar faktiskt varianten på öppen garderob oxå.

  4. Shit vad händiga ni är! Jag tycker att jag är pysslig när jag byter filt i soffan.. (vilket ofta inte är frivilligt utan när hundarna snuskat ner den gamla) hehehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top