skip to Main Content

Gött

Jag kunde inte hålla mig längre så i söndags bakade jag saffransbullar fyllda med mandelmassa! Fast jag tycker inte att det räknas som tjuvstart eftersom jag inte bakade lussekatter. ;)

Igår fick jag tillbaka första tentan (matte) och jag var verkligen säker på att jag hade kuggat så det blev en chock när det gick upp för mig att jag hade klarat den, och det med råge. Jag fick betyg 4!! (På min skola har vi betygskalan IG, 3, 4, 5) Härligt, nu behöver jag inte oroa mig för det mer!

Igår kväll var första tillfället på uppfödarutbildningen, avelskursen, för mig och Emma. Kul att vara igång och jag hoppas att kursen blir lärorik och intressant. Vi fick läxa, hua…så nu måste jag fundera över mina avelsmål ordentligt.

This Post Has 2 Comments
 1. Hej!
  Är intresserad av att bli husdjursagronom och tänkte söka till hösten.
  Undrar hur du har tid för dina hundar?
  Är själv riktigt sugen på att skaffa hund!
  Eller får du hjälp ifrån någon?
  Bra blogg!

  Mvh Elin Sundström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top