skip to Main Content

Maja och FART-test

Idag har jag och Poppel varit och kikat på kullsyster Maja som gjorde FART-test. Det var ett bra test och det kändes som att Majas egenskaper framstod tydligt. Jag blev ju såklart sugen på att göra ett sådant test med Poppel, men först ska vi ta funktionsbeskrivningen och så får vi se om jag känner mig nöjd med det. Dessutom så känns det nästan som att jag såg Poppel när Maja gick sitt test, de är riktigt lika!

Nu var det längesedan vi träffade Maja och Anette och jag blev positivt överraskad över vad fin hon blivit i kroppen. Maja är nog minst dubbelt så bred som min lilla vandrande pinne, en riktig snygging som kommer bli farlig på utställning! Okej, Poppel är ur päls men hon såg faktiskt ut som en pygmé jämte Maja. Fast Poppel är nog inte så ledsen över att hon inte vann snygg-tävlingen för hon vann nämligen kax-tävlingen, hah!  :)

Fagerlands Röda Maja De AmoreX 15 månader

This Post Has 4 Comments
  1. Dina hundar är verkligen underbara! Mina liknar dem lite fast miniatyr…hehe.

    Svar: Vasen jag har rosorna i kommer från IKEA och heter ARV, men jag tror dessvärre att den slutat att säljas:( Kram och ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top