skip to Main Content

Idag har vi varit sådär tråkiga igen

Idag har jag inget vettigt att skriva om men för att upprätthålla min otroliga uppdateringsfrekvens så kommer här bilder på Poppels fina kullsyskon som var med på kennelträffen förra helgen. Åh, vad skoj vi hade, jag längtar redan tills nästa gång och hoppas på att kenneln utökas med fler lika härliga hundar och inte minst – fler lika härliga människor!

För övrigt så har dagen gått i renoveringens tecken. Vi har hållit oss inomhus från denna hemska värme vi har nu med andra ord, jag trivs bäst under 15 grader! Men vi har fått massvis gjort och nu ikväll då vi ändå åkte in till Uppsala för att handla mer material så passade vi på att gå på bio – Natt på museét 2, den var sådär men några av skådisarna gjorde den ändå sevärd.

Hyzz

Akira

Puzzel

Kira

Idefix

This Post Has 2 Comments
  1. Tack för gratulationerna! :D Ja, det var verkligen roligt att träffas och umgås och träna hund. Nu måste vi bara fixa några snygga jackor till tollarspecialen ;)

  2. Hej där allt väl? Här har vi end anv för regnkläder .-…suck Och väldans blöt tollare….

    Ha en rikgtigt trevlig MIdsommar
    Hälsn Haide o Tiger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top