skip to Main Content

Trötta efter helgen

Det är meningen att man ska vila upp sig på helgen men det har vi då sannerligen inte fått göra med en supergnällig liten Bingley! Det var skönt att lämna ifrån sig honom idag, och hur mysigt det än må vara med en liten valp så njuter vi nu av tystnaden allihop.

Igår träffade jag Helena med Qinsi & Nea på stockholmsavdelningen för lite lydnadsträning i geggan. Lotus var riktigt på G så det var härligt, även om jag inte tränade så mycket eftersom jag inte ville bråka över att han inte satte ner rumpen så fort som jag är van vid.

Nea och Poppel, de små löptjejerna, fick busa av sig och bli fotograferade. När jag kom hem så tränade jag ungefär en halvtimme med Poppel och hon vart helt slut. Hon har fortfarande inte repat sig! Jag hoppas att det beror på löpet för i vanliga fall laddar hon om på bara en timmes vila.

This Post Has 7 Comments
 1. Tack för hjälpen än en gång!
  Nu får vi vara duktiga och läsa boken så att du kan få din belöning för att ha stått ut med gnällisen en hel helg.
  Vad har du matat Bing med? Han är en liten superkanin just nu!

 2. Hej igen!
  Nej – ingen Hund2008 eller MyDog för vår del. Pixel går ju som valp fortfarande och jag åker inte så långt för det….
  Tittar man på antalet anmälda till Hund2008 (34 st + 1 avelsklass) så var vi faktiskt fler på Malmö valp nu i november – 35 st!!!!
  Ja vi väntar för fullt på ett löp…..

 3. hihi, vilken härlig bild på de två! Tack för det du skrev i min blogg. Känns skönt att veta att fler tänker och resonerar som jag över hela bloggandet och hunderiet! Kram på dig

 4. Hej Frida!!!

  Jag har varit runt på din sida ett tag nu och studerat alla underbara bilder! Du är verkligen en duktig fotograf!!!

  Är på G att köpa en ny kamera…men det finns för mycket att välja mellan;) Vad har du för ngn? Rekomenderar du 55/200 objektiv?

  Mvh Sofia m. Viggo & Barca

 5. Hehe, jag har förstått att det ofta blir så..mkt vill ha mer. Därför blir det nog ett 55/200 från början. Är väldigt inne på d60!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top