skip to Main Content

En ovanlig blomma

Jaha, vad har hänt här då senaste veckan? Det är lydnadsträning som står på schemat nu och vi tränar faktiskt ganska ordentligt. Med alla tre. Trist att gå in på detaljer men jag ser stora förbättringar hos min Lotusblomma och ännu bättre kommer det gå ifall matte får huvudet på plats tills tävlingen nästa helg. Jag började så sent som idag att se Lotus ur ett annat perspektiv, det är ok att han är lite seg, så länge han gör rätt! Det är hans personlighet helt enkelt och det är helt ok, för han vore ju inte Lotus om han inte vore den han är. Visst har han sina stunder där han är pigg och riktigt härlig att träna med, men jag har insett att den Lotusen nog aldrig kommer komma fram annat än på enstaka träningspass. Och det hänger väldigt mycket ihop med mitt eget humör. Vem vet, ifall jag slutar att försöka dra fram den pigga Lotusen och istället ser det bra med den lite smått sega Lotusen så kanske vi blir ett bättre team?! En sak vet jag i alla fall, och det är att det är en mycket trevligare känsla att vara nöjd och glad med det man har än att sträva efter något ouppnåeligt.

Sa jag att jag försöker ladda mig själv med rätt positiva inställning inför tävlingen ;)

This Post Has One Comment
  1. Tror det är bra att du tänker så, det är definitivt bättre att vara glad och nöjd! Men huuu så svårt det är att få kontroll på sina tankar, måste jobba på det massor…
    Toknöjd med våra kvalpoäng nu iaf, hoppas det hjälper att hålla tankarna i schack de kommande tävlingarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top