skip to Main Content
RLD M!!!

RLD M!!!

Bilden ovan är från min och Poppels första rallytävling den 7 maj 2011, då var sporten fortfarande inofficiell och vi skulle ”bara ut och värma upp” efter mammaledigheten. Sen har tävlingarna rullat på med rallyn som vår främsta sport och idag tog vi alltså hem det sista godkända resultatet i mästarklassen och fick titeln RLD M! Men det var på håret, prick 70 poäng så lättnaden var stor att vi för en gångs skull fick ha lite tur.

Ett av årets mål blev därmed avbockade, så skönt! Det fanns ju även hopp om att vi skulle få ihop lite SM-kvalpoäng under våren men det har vi varit långt ifrån så nu tar vi rallypaus på obestämd framtid. Jag är rätt så less på detta nu, Poppel är en slarvhund och jag tar helt enkelt inte rallyn på tillräckligt stort allvar för att träna millimeter-noga så därför får vi heller inga toppresultat. Däremot är jag peppad på tävlingslydnad nu så det ska vi sätta tänderna i under sommaren och förhoppningsvis blir det lite sådana tävlingar till hösten, var ju snart ett år sedan vi tävlade lydnad sist och jag saknar det :)

Hipp hurra för Poppels rallykarriär!!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top