skip to Main Content

Praktik på SKK


Foto: Lotta Bengtsson, SKK

Den senaste månaden har jag gjort min agronompraktik på Svenska Kennelklubbens avdelning för avel och hälsa. Det har varit otroligt lärorikt och jag har njutit av varje sekund (förutom de två timmarna som det tog att pendla om dagen). Flickorna har varit med på mitt kontor och Lotus har varit hos ”farmor och farfar” nere i Skara eftersom man bara fick ha med sig två hundar på rummet.

Sista veckan på praktiken blev flickorna fotade av SKK’s fotograf och kanske kommer de synas i samband med några av SKK’s kampanjer eller på hemsidan. Fotografen hade dock tänkt sig lite mer naturliga bilder, dvs där de satt och tittade lite som de ville men se det går ju inte med två uppmärksamma tollarflickor som bara har ögonen på matte hela tiden (alternativt näsan nere i backen).


Foto: Lotta Bengtsson, SKK


Foto: Lotta Bengtsson, SKK


Foto: Lotta Bengtsson, SKK

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top