skip to Main Content

Blåbär i skogen

Idag tog vi en tripp till skogen för att se om det fanns några blåbär. Det första stället vi for till hade massvis med blåbärsris men inga blåbär! Vi fick fara vidare en liten bit och parkera längs vägen istället (kanske inte så smart att ställa sig vid en välbesökt vandringsled som vi gjorde i första försöket). Andra stoppet hade inte fullt, men tillräckligt med små blåa bär på sina buskar. Men vi fick vara snabba eftersom att blåbärsplockarmästaren Poppel var med och tjuvade säkert halva skogen på blåbär! Ett par gånger försökte hon även att äta ur spannet men där sa husse stopp och belägg – du får plocka dina egna! Och det gjorde hon. Varje gång vi hittade ett nytt ställe så var hon där och betade med tungan som en giraff! Synd att de bären hamnar i hennes mage och inte i hinken för då hade ju vi sluppit plocka…

  

Pojkarna tycker oxå om blåbär, men Lotus är alldeles för bekväm för att plocka egna. Lexus hittade några själv men blev rätt fort trött på bökandet. Lotus sprang mest runt och lekte sina egna lekar och Lexus intog ryggläge bredvid husse när han plockade.

Smaskigt med blåbär!

This Post Has 2 Comments
  1. Haha, gud vilken klockren bild på Poppel!!! XD
    Koira älskar också blåbär, men har nog inte fattat riktigt att man kan plocka själv… som tur är! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top