skip to Main Content

Bingley-besök

Till helgen ska lilla Bingley (eh, han är ganska stor för att vara 9 veckor ;) ) bo hos oss så idag har han varit här på besök tillsammans med matte. Inte trodde jag att så små valpar reagerar på löptikar men jodå, Bingley förvandlades till värsta snuskvalpen ihop med Poppel! Det blir en intressant helg med två kåta herrar, tur att man inte bor i en etta!

Idag har det äntligen slutat snöa och himlen har varit blå, nu hoppas jag på samma fina väder imorgon så att jag får ett par roliga bilder på mina egna snömonster oxå. Lotus tycker att det är så härligt med djup snö. Han rullar och bökar och skuttar runt i den men det fastnar så himla mycket snöklumpar i hans typ av päls så nu får han ha täcke på sig för att undvika det värsta.

This Post Has 4 Comments
  1. Haha, det låter minst sagt illavarslande om den där lilla herrn redan har fått nos på livets goda ;) Söt var han i alla fall – Då kommer man ju som tur var undan med det mesta :D

  2. Åh, huuu så söt han är lille Bingley! :D
    Jisses vad mkt snö ni fick, här föll det väl typ 5 cm… perfekt! Precis så det täckte gräset men inte mkt att skotta. ;) Det är alldeles borta idag dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top