skip to Main Content

Första träningspasset inför klass 2

Nu börjar vi komma in i rutinerna här i Uppsala! Och vad passar då bättre än att kicka igång lydnadsträningen igen efter en dryg månads uppehåll?! Jag har tränat tvåans moment parallellt med ettans men bara på detaljnivå så idag gick jag ut hårt och körde helt enkelt igenom programmet för att se vart vi ligger (filmade första försöket i varje moment). Jag måste säga att jag är förvånad på många punkter, Poppel är väldigt mycket duktigare än vad jag trott! Men nu ska jag inte få hybris för jag måste såklart träna varje moment precis lika grundligt som jag gjort tidigare. ;)

Fritt följ – känns otroligt bra!

Läggande under gång – sitter nästan lika bra som det gjorde i ettan.

Inkallning – jag gör mega dubbelkommando som inte syns på filmen så här har vi mycket kvar att träna, men jag gillar Poppels teknik när hon stannar.

Rutan – fungerar helt okej.

Apportering – ingångar, ingångar, ingångar och farten in!

Hopp – här måste vi träna alla delar.

Fjärr – uthållighet i skiftena ;)

Har jag glömt nåt? Det var evigheter sedan jag tävlade tvåan sist, haha! Ja, platsliggningen då, men det tränade vi inte på idag.

This Post Has 7 Comments
  1. Nu har jag kollat in filmen! Snyggt! :) Måste säga att jag ser Blistra lysa i henne även på denna film:) Och gällande fjärren så gör hon precis som syster Diesel. Haha! Släktdrag alltihopa kanske?
    Åh höll på all glömma… visst hörde jag en pipboll??? ;)

  2. Hittade hit till din hemsida idag. Verkligen jättefin och kul med filmklipp, gillade speciellt det översta. Vilken fin och kvick tollare du har :)

    Ellinor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top