skip to Main Content

Sommaren

Nu känns det som att sommaren är på ingång. Igår fotade vi hundarna i ett maskroshav. På kvällen tränade jag och Kula lite linjetag, inlevereringar och sök. Hon blir bättre och bättre, eller egentligen kan hon allting redan, det gäller bara att hjälpa henne utvecklas. Jag har nu bestämt mig för att fokusera på lydnaden med Poppel och jakten med Kula. Det blir träning för dem varannan dag ungefär. Efter att jag hade bestämt mig så upptäckte jag att Kula nästan är helt klar inför lydnadsklass 1, hon har alla grunder och i vissa moment är det endast att sätta ihop som återstår, men vi ska inte stressa, nu blir det jakten som planerat.

Förra veckan röntgades Kulas och Kenais höfter och armbågar, igår var det Viljas tur. Allting hade sett bra ut men vi väntar såklart med spänning på vad SKK ska säga.

Lotus har fått sin husse taggad på träning och tävling. Det surfas mycket på SBK tävling för att leta agilitytävlingar och rallytävlingar så nu är de igång igen.

Finaste Kulan!

This Post Has 2 Comments
  1. Hej!

    Måste vara berömma din fotokonst och säga hur vackra hundar du har! Det är så roligt att vår till fröken har väldigt lika teckning som Kula, dock med mörkt pigment. Ska bli spännande att se hur hon ser ut när hon växer upp. De är trots allt avlägsna släktingar :)

    Allt gott önskar vi er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top