skip to Main Content

BPH-testledare

På fotot: Elisabeth, min testledarkollega i Skåne och en Jack Russeltik under föremålsleken

Under helgen har jag varit i Skåne och utbildat mig till BPH-testledare. BPH är en beteende och personlighetsbeskrivning för alla raser, ungefär som MH men mer anpassat för alla raser. Det var en jättespännande utbildning men med mycket att hålla reda på så var man inte speciellt pigg på söndagkvällen. Vi har testlett och pratat teori kring agerande, bemötande och momentens utförande och jag har fått många nya vänner och erfarenheter! Det ska bli jätteroligt att vara med och sjösätta dessa beskrivningar officiellt. En beskrivning har jag redan testlett officiellt nere i Skåne och när beskrivarna är färdigutbildade så ska vi i Stockholmsområdet organisera oss för att sedan dra igång någon gång till sommaren förhoppningsvis.

Momenten som ingår i BPH är följande:

  • Främmande person
  • Föremålslek
  • Matintresse
  • Visuell överraskning
  • Skrammel
  • Närmande person
  • Underlag
  • Skott (frivilligt)

Mer information hittar ni på SKK’s hemsida!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top