skip to Main Content

Möte med rådjursklöven

Idag fick valparna smaka på sitt livs första rådjursklöv och det var nog den bästa dagen hittills i deras korta liv. Åtminstone för några av valparna som inte släppte den med varken munnen eller blicken. Förra helgen fick de även träffa kaninskinnet och det var samma visa där. Vissa är mer intresserade än andra rent spontant men ett stort intresse finns hos dem allihopa. När de väl får tag på skinnet efter att ha kampat med mig så brukar de fort som attan fara iväg för att njuta av sitt byte. Då hjälper ingen inkallning i världen – för alla utom en valp, lilla Rosa. Hon visade att hon minsann kunde apportera skinnet både en och två gånger. Näst på tur är att träffa olika fåglar, men det spar vi till helgen.

Valparna har börjat bli riktigt stora nu, de känns mer som 8 veckorsvalpar än 5 veckorsvalpar. Grön hane har till och med börjat få lite riktig päls på ryggen! Nu är det inte lång tid kvar tills de ska flytta till sina nya hem, vilket innebär att jag ska bestämma vilken valp som ska flytta vart. Ingen lätt uppgift kan jag meddela! När de är 7 veckor så kommer Malin och farsan Keno hit för att göra valptest och då blir det förhoppningsvis lite lättare för mig att bestämma.

This Post Has 5 Comments
  1. åh sötnosar!! Gud så dom växer :D
    Har du något hum om vilka personer som du anser lämpliga? :)

  2. Åh, spännande! Jisses vad dom växer fort, snart får dom väl lugna sig lite!

  3. Men usch vad dom är söta!! Jag vill också ha en hel drös här hemma…8 veckor känns som en ganska bra tid sen är man väl helt slut som artist kan jag tänka mig haha ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top