skip to Main Content

Äntligen helg!

Jag är inte kompis med min nya kamera än! Just nu känns det lite vemodigt och det känns inte som att jag får fram lika bra kvalitet som jag fick med den gamla. Det kan vara årstiden oxå, det är ju rätt dassigt ljus nu oftast. Eller så är det objektivet som inte är super, jag kan ju inte använda mina gamla goa eftersom de inte har inbyggd af-motor.

Nästa helg är det stora sthlm, Poppel är anmäld men ganska tunn i pälsen. Testfönade henne häromdagen men det lägger sig snabbt så det blir tidig uppstigning på morgonen för att föna istället för att bekvämt föna kvällen innan. I vanliga fall fönar jag aldrig, det är bara vid inomhusutställningar som det gör skillnad tycker jag, och speciellt om hon inte har så mycket päls. Det ska bli skoj att träffa Martha & Helena igen, det är det bästa med dessa mässor! ;)

Idag skrev jag tenta så nu ska jag ta det lite lugn i helgen, med lugnt menar jag plugget såklart. På hundfronten blir det lite livligare, tänkte träna lydnad ikväll och så kanske jag får med mig Jocke & Amanda ut på rapportträning i helgen om jag har tur! Ska även ta med mig Poppel på två lydnadstävlingar och miljöträna när en kompis tävlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top