skip to Main Content

MYCKET plugg nu

Tentaplugg, grupparbeten, inlämningsuppgifter…mitt i julstressen!

Det är mörkt när jag åker till skolan och det är mörkt när jag kommer hem och när jag väl är hemma efter en heldag i skolan så är det bara att öppna böckerna igen, ja så ser det ut nu! Hundträning är helt bortprioriterad men i gengäld tar vi fler och längre promenader, det kan behövas lite pauser i pluggandet. Noskvalster har vi oxå haft ett litet utbrott av så vila har nog varit i sin ordning.

Jag ser fram emot lite ledighet över jul, jag ska bara se till att ta mig dit oxå.

This Post Has 4 Comments
  1. Tack för tipset! Vet inte varför jag inte har kollat under den fliken, är ofta på avelsdata och snurrar :) Ha en skön Jul om vi inte pratar innan.

  2. Hej Frida! Det var inte igår! Har funderat ofta på hur det går för dig, min dator hemma funkar inte så bra så jag hinner aldrig läsa folks bloggar eller nånting längre =/ Nu e jag på jobbet, fick lite tid över så jag passade på.
    Det verkar ju som allt är bra iaf =) VI kanske kan ses nån gång efter jul?
    KRam på er!

  3. Känns likadant här, vi har super mycket på jobbet så hundarna skulle nog önska att dom bodde hos någon annan fram till jul ;)! Vad heter de olika objektiven som följer med kameran?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top