skip to Main Content

Det ligger en blåval i min säng

Tjocksmock? Jag?

Herregud, har hon växt över natten? Jag och Poppel myste lite med magen. Det sparkar därinne ♥ Röntgen är bokad, om en vecka ska vi dit. Då är det dygn 57 av 63. Jag tänkte att vi skulle dra igång en gissningslek här sedan. Ni får se röntgenbilden och så får ni gissa på antal valpar, könsfördelning och vilken dag de föds. Så börja klura på gissningarna nu och posta dem i inlägget med röntgenbilden som kommer om en vecka.

This Post Has 5 Comments
  1. Oj så kul att läsa din sida! Härligt att det går bra med er! Jag gissar på sju små go’klumpar, 4 killar och 3 tjejer, och jag hoppas innerligt att valpningen ska gå utan besvär! :)

  2. Goa söta Poppel—Jaa se nu ¨då hur många valpar, jo 2 hanar 3 tikar–oki?

    Håller tummarna och att allt går bra

    Kram Haide o Tiger

  3. Oj, oj, här har det hänt grejer när vi varit borta!! Jag har en gissning, men den är min…hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top