skip to Main Content

Inspirationen på topp!

Jag blev visst väldigt inspirerad av Freestyle SM för igår när jag bloggat om det så plockade jag fram en filt och lite godis och här är resultatet av det träningspasset! Detta trick såg vi en australian cattle dog som heter Sidney göra och jag tänkte väl att detta aldrig skulle gå att lära Lotus men det gick minsann! Och Lexus lärde sig det blixtsnabbt han med. Även Poppel fick försöka men det var lite för svårt med tanke på att hon inte ens kan kommandot för rulla.

Men Poppel fick träna annat igår, jag bestämde mig nämligen för att ge mig själv en spark i baken och börja träna apportering igen. Fast igår struntade vi i dummiesarna och tränade bara dirigering mellan matskålar, dvs ”ut” och ”åt sidorna” med stoppsignal. I början var hon lite osäker på mitt ut-kommando eftersom jag missbrukat det men efter ett par repetitioner löste hon uppgifterna galant! Tidigare har jag känt mig riktigt osäker på min egen förmåga vid apporteringsträning men igår så kändes det riktigt bra och jag kunde hantera situationen om det blev fel, så nu är vi på rätt väg!

This Post Has 3 Comments
 1. Vilken TOKFIN bild på Trubbel från SM! Har du fler? ;)
  Åh, Lotus ser ut som när Trassel lärde sig i början, håll fast är ok, rulla är ok men samtidigt tog lite längre tid. ;) Trub var som Lexus bara att hålla fast och rulla, det är väl ingen konst?

  Jalans vad bra att ni kommit igång med träningen. Här ligger vi i valpkoma ett tag… men man blir bra sugen på att sätta igång med lydnaden på allvar nu.

 2. Haaa, fan vilket snyggt trix! Det måste vi testa!
  Var du med på träffen idag?
  Jag ska skicka in artikeln nu, tur att jag skickade den till Sussi först, hon såg att jag hade skrivit ett fel.
  Jag tänkte att vi kanske har några bra bilder från träffen om du vill skicka med dem också? Fast det kan du ju kanske göra själv, eller liksom – de behöver kanske inte vara i samma mail som artikeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top