skip to Main Content

Lägesrapport

Är det någon som är nyfiken på vad vi har haft för oss?

På lördag så ska Lotus tävla lydnadsklass 3 för sista gången hur det än går. Det är inte det att han inte kan momenten för dem kan han göra på egen hand utan mig nu känns det som men han är inte så förtjust i tävlingssituationen. Så går det inte vägen nu så får han pensioneras från lydnadstävling. Mycket bra enligt Lotus!

Helgen efter är det kanske Poppels tur att visa framfötterna i lydnadsklass 2 om jag låter henne. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag tycker hon är redo. Poppel är alltid redo men med en nervös matte så kan det gå åt skogen.

Redan nu på måndag så ska Poppel och jag till veterinären och fixa blodprov till DNA-test för prcd-PRA och CEA. Jag vet att hon är fri från sjukdomen men nu håller jag tummarna för att hon inte är anlagsbärare för då blir det mycket enklare att hitta en hane till hennes framtida valpar.

Och kanske det roligaste är att jag tagit mig i kragen och anmält mig till uppfödarutbildningen. Jag och Emma ska gå ihop så det blir extra roligt. Jag har sett fram emot det här med avel och uppfödning så länge så det är spännande att saker börja hända nu.

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top