skip to Main Content

Lilla Sunnersta

Idag har det hänt mycket på boendefronten. Vår skinnsoffgrupp hämtades imorse av dess nya ägare och sedan for jag till Uppsala för att hämta nycklarna till vår studentlägenhet. Vi hade turen att få lägenheten under vår förra och eftersom vi trivdes jättebra sist vi bodde i Lilla Sunnersta så var detta perfekt! Det är några detaljer som skiljer sig dock, golvet var beigt i förra lägenheten  och i den nya är det som synes grått – jag vet inte vilket jag föredrar än. På bilden syns iallafall pentryt som ligger i vardagsrumsdelen. Det går faktiskt helt okej att bo såhär!

Här är vardagsrummet/kök/matplats. Det blir en utmaning att möblera på bästa sätt!

Detta är ett av rummen, vi har ett precis likadant till vägg i vägg fast med bara ett fönster. Detta ska bli vårt pluggrum med skrivbord och det andra rummet blir således sovrum. Jag blev riktigt besviken på alla jädra hål i väggarna som var överspacklade på ett hafsigt sätt och som inte matchar väggens färg, det ser bedrövligt ut. Jag vet inte riktigt om vi får göra något för att förbättra men håll tummarna.

Och när jag såg det här golvet så ville jag gråta! Aprikosfärgad matta var ju inte läckert. I lägenheten ovanför, vår förra, är mattan blå. Men det ska nog bli bra detta när man får in möbler och hyllor som kan dra blicken någon annanstans. Den kunde ju varit värre, typ hmmm…nej jag kommer inte på någon värre färg.

Men alla fula hål i väggarna och den fula aprikosa matta och till och med trångboddheten vägs upp av denna helt underbara utsikten! Detta är hundarnas framtida promenadstråk och hagarna och skogen sträcker sig flera kilometer bort. Det är verkligen ett fantastiskt ställe att bo på när man har hund.

Nu är det ”bara” den jobbiga flytten kvar då…

This Post Has 2 Comments
  1. Grattis till lägenheten! Skönt att det ordnade sig.

    Helt underbar utsikt! Perfekta träningsmarker också!

    Kram

  2. Vår förra badrumsmatta såg ut som någon hade tagit en halv traktorskopa daggmaskar och sedan mosat ut dom över hela golvet. Tur man inte var kräkmagad ;)

    Hoppas ni kommer trivas bra i Uppsala, men det verkar det ju som :D

    Kram kram gumman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top