skip to Main Content

Bästa helgen

Vilken helg! Jag visste att jag och Hanna skulle få en rolig utställningshelg tillsammans men jag hade ju inte räknat med att vi skulle ta hem några priser att tala om. Efter att Poppel fick Ck så var jag mer än nöjd, det var ju det som stod på önskelistan, men att hon sen går och tar hem förstaplatsen i bästa tikklassen gjorde mig totalt chockad. Jag har alltid tänkt att om Poppel ska få ett cert så kommer det antagligen bli genom att vi har tur och blir enda tiken med Ck bakom en championtik till exempel, men inte att hon skulle bli bäst av 10 tikar!

Här har vi base-camp på Himmelstalunds camping. Här sov vi två nätter, första natten gick riktigt bra förutom att det var lite kallt kanske men andra natten, ja det var en annan historia. Det regnade nämligen hela lördagskvällen och med ett budgettält så är det ju si och så med vattentätheten men jag måste säga att jag är imponerad ändå. Det var inte många droppar som läckte in, åtminstone inte på min sida. Hanna klagade däremot på stora pölar och blöta kuddar på hennes sida men jag tror hon överdrev lite, haha. Det slutade regna lagom tills vi somnade men då kom stormen istället och skakade om tältet så att jag vaknade av att det kändes som allt höll på att flyga iväg. Som tur var stod tältet kvar på sin plats men det var inte lätt att sova när stormen slet i tältduken om och om igen.

Poppel ser lite skeptisk ut till att stå på förstaplatsen, eller är hon kanske lite sur över att det är jag som får rosetterna efter all uppvisning. Och ja, jag sprang hem certet i foppa-tofflorna! Men jag och Martha har kommit fram till att framgången ligger i dessa tofflor, hon hade nämligen sina på working testet på specialen förra helgen och det gick minsann över förväntan då med. På söndagen tog jag andra skor och då gick det ju inte alls lika bra, så teorin stämmer hittills…

Jag såg en hane helt i min smak på utställningen, nämligen Nitric Fox Approved ”Jack” som Maria hade på besök från Finland. Man kollar ju på hundar på ett litet annorlunda sätt när det kommer till avel och hittills har jag inte direkt hittat någon som jag fallit pladask för men Jack, han var fin han!

Jack fick såklart Cert och kom 2:a i bästa haneklassen.

Bingley ”skabbräven” hade sommarkostymen på sig så han fick nöja sig med ett Hp på lördagen och en slät etta på söndagen men det är inte fy skam det för han fick väldigt fin kritik.

Rosettskörden för helgens bravader, bara Ck-rosetten fattas för den köpte jag inte eftersom jag vill ha en i annan modell så de pengarna spar vi tills en annan gång. (såklart vi kommer få Ck igen! ;) )

This Post Has 2 Comments
  1. Grattis!!!! Snyggo Poppel, åh vilka fina rosetter ni fick! :)
    Och ja, allt sitter i tofflorna… blir däremot något jobbigt när norrlandsvintern kommer, har hört ryktas om fodrade. Kanske vore nåt? :)

  2. TJOHOOOOO!!! MASSOR GRATTIS!!!! :D :D :D
    Bertil kan man lita på minsann!!! *s*
    Nu ska jag logga in på msn för det var länge sen. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top