skip to Main Content

Snipp-snipp

Idag har Lexus varit hos veterinären så nu är han kastrerad. Enligt uppgift från husse mår han bra, fast han är lite trött av förklarliga orsaker. På lördag kväll kommer de hem.

Anledningen till att vi valt att kastera honom är inte bara för att det ska bli lättare när Poppel löper. Gud förbjude att det skulle bli några valpar efter dem två med tanke på Lexus höftledsfel t ex. Men Lexus har oxå alltid varit en liten stök-pelle som är väldigt krävande i de mest självklara vardagssituationer. Det finns ju inga garantier för att en kastrering hjälper men statistiskt sett så blir ju hanarna lite lugnare. Och ja, jag hoppas på att vi äntligen ska kunna tävla med en Lexus som ligger kvar på platsliggningen om hans extrema hundintresse blekar lite.

This Post Has 2 Comments
  1. Nix, vi far inte till Piteå imorgon :) Jag tyckte att det räckte med idag, speciellt eftersom han ännu inte fått ngn ordentlig päls ;)På hemmaplan måste man ju vara med, när det är två minuters gåtid :)

  2. Håller tummarna för oss båda att det där med hundfixering försvinner vid kastreringen ;)
    Har (hoppas att jag kan säga haft snart) samma problem med jack.. Nu är han kastrerad sedan 3 snart 4 veckor och det är en enorm skillnad så jag fortsätter hoppas :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top