skip to Main Content

Nästa vecka

Veckan som kommer ska jag nog ägna åt lydnadsträning eftersom Poppel är anmäld till träningstävling nästa måndag. Denna vecka har det ju blivit mycket apportering som är så roligt, så det är nog bara nyttigt att ta en minipaus från det.

Idag har vi varit på jaktprov och kikat på öppenklass. Det såg svårt ut! När jag skulle åka hem så fick jag världens chock. Jag skulle gå och stänga bakluckan som stått öppen för Poppels skull men det fanns ingen Poppel där! Det tog säkert bara en halv sekund innan jag kom på att kolla i bilen, men jag blev ju såklart panikslagen och möjliga scenarion for genom skallen på mig. Hade hon rymt genom grindarna? Nej de satt ju fast. Hade någon stulit henne?! Stackars lilla Poppel hade antagligen blivit stressad över att höra skotten från provrutan (det lät som någon sköt med kanonkula och ljudet rullade verkligen fram genom hela skogen i flera ekon) och pressat sig igenom gallret till baksätet in i den trygga bilen och satt sig i säkerhet på golvet till passagerarsätet i fram. Där låg hon och sov när jag öppnade bildörren, lilla skuttan. Men i övrigt så var det inget fel på henne, helt lugn (nåja normalt lugn för att vara Poppel iallafall). Det kan även vara så att hon blev uttråkad och hittade på egna bus, haha! Nästa gång får jag väl ta med tuggben och lite filtar kanske.

Dessförinnan hade vi sista tillfället på jaktintrokursen med Sanna. Trist att det är slut men i mitten på juni så ska vi dit igen på jaktinternat som vi nu ska träna flitigt inför!

This Post Has One Comment
  1. Förstår din chock när du inte hittade Poppel där hon skulle vara! Vi hade ju precis pratat om att det saknades hål för hänglås på dina grindar…

    Ja, visst såg Ökl-provet svårt ut, men det är också stor skillnad mellan Nkl o Ökl.

    Kram
    Sussie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top