skip to Main Content

Konstverk

Jag är hos min familj nu över valborg och de har en fotoskrivare (som visserligen är skräp på att skriva ut vanliga bilder men som fungerar bra på bilder med få detaljer) så nu har jag skrivit ut den här bilden på Poppel! Det blir en tavla hemma hos mig och min lillasyster ska använda mönstret till att trycka en t-shirt.

Poppels goes Art!

This Post Has 2 Comments
  1. Verkligen fin!
    Kan jag be dig om tjänsten att kanske göra en liknande version av en bild jag har på jack? Skulle vilja ha en fin tröjja att tävla i och det vore kul om man hade något snyggt tryck på :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top