skip to Main Content

Kennelhelg

Då var vi hemma från Fagerlands Röda Kennelträff i Skellefteå många lärdomar rikare, bland annat att nattåg med hund är skräp och att vi definitivt tar flyget nästa gång!

Vi har haft så trevligt och jag kan inte fatta vilket underbart gäng valpköpare Martha har lyckats få. Jag känner mig så tacksam över att jag får vara med i gemenskapen och jag längtar redan tills nästa gång vi ses! Tur att de där norrlänningarna är villiga att resa runt på olika evenemang i Sverige så att vi ses några gånger per år ändå.

6 valpar ur Poppels kull har gjort funktionsbeskrivningen. Alla ”valpar” hade mycket fina anlag för apportering så det känns bra. Fast mina känslor för Poppels beskrivning är ännu lite blandade eftersom hon gjorde mig besviken med att inte ta fågeln men jag vet oxå att hon gjorde mycket annat bra. Tur att jag har det på film så att jag kan titta lite mer objektivt, men mer om det en annan gång.

This Post Has 5 Comments
  1. Vilken bild! :D Du får gärna skicka bild på Hyzz sen när du har tid. Det var verkligen jätteroligt att träffas så där alla igen. Längtar till specialen! :)

  2. Önskar så att vi hade varit med er! Så nyfiken på att se fler bilder och läsa mer om allt kul ni har gjort!

  3. Ja det var en jättetrevlig och intesiv helg. Finns det någon möjlighet att få bilden op kull 2 och på Akira??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top