skip to Main Content

Träningsdagbok v11

 

Äntligen lite framsteg och det med råge! Nu har jag bestämt mig en gång för alla för att skita i ipo-ingångarna eftersom jag tycker att hon tappar mycket fart i inkallningen. Det hade varit kul att ha dem, men men.

Fritt följ börjar arta sig nu tycker jag, fortfarande lite svajiga vändningar och sneda sättanden men det tror jag beror mycket på hur jag går oxå.

Idag började jag med rutan och tvåans apportering, jajamen vi tränar inför klass 2 nu! Rutan verkar vara bland det roligaste Poppel provat för där vart det minsann fart på henne! Apporteringen är inga problem, bara att fortsätta lära henne våra nya ingångar och så ska jag ta tag i att hon rullar bocken i munnen. Men det har vi tid på oss att träna eftersom vi först och främst måste bli uppflyttade, haha!

Jag är jättejättenöjd med Poppel den här veckan, hon har verkligen utvecklats fint.

Nästa veckas träning

 • ställande under gång (kunna kommandot stopp utan dk)
 • platsliggning
 • inkallning med nya ingången
This Post Has 4 Comments
 1. Va duktig lilla Poppel är! Gud va hon har utvecklats!

  Vi måste ju ta å träffas nån gång snart ju!

 2. Waov vad ni är duktiga :). Nu har jag ställt datorn på golvet så att Maja kan titta på alla avsnitt, så hon ser hur det ska gå till…..

 3. BUSSNYGGT jobbat!!! Härlig attityd i FF (inte bara i FF, hela tiden rättare sagt), massor snygga vändningar och vilken ledig arm!! ;)
  Kanonkul att se! :D

 4. Ser ju skitsnyggt ut verkligen! Hoppas allt är bra annars! Kramar från oss alla =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top