skip to Main Content

Poppel på jaktintrokurs!

Dagens kommentar om Poppel från instruktören Sanna: ”Hon är väldigt underhållande att titta på”

Jag håller med, efter lång teorigenomgång hade Poppel tusen myror i brallan och fick tokryck emellanåt, de där benen tar över hjärnan! Poppel fick testa att söka rätt på en dummy som var lite gömd och den hittade hon med en gång fast det var ju lite svårt att få fram den så hon var tvungen att ladda lite genom att springa femtioelva varv fram och tillbaka genom skogen först. Samma sak när hon sedan skulle få testa vilt fast tio gånger värre…klassens clown! Energi har hon gott om, minst sagt.

Något som jag trodde att jag tränat hyfsat bra med Poppel är passivitet och det är hon oxå relativt duktig på, men jag upptäckte idag att hon under passiviteten sitter och laddar upp sig för att sedan explodera när det är dags att jobba. Det märks att hon ännu är ung….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top