skip to Main Content

Badbrudarna

I helgen har vi varit hos min familj och firat min systers student. Det var första gången som Kula spenderade natten hemifrån och det var ju inga problem, bara massa nytt och spännande att utforska. Under fredagen så lekte mina yngsta bröder med henne non-stop så hon sov väldigt gott framåt kvällen. Igår blev det ännu en förstagångsupplevelse för Kula, hon simmade nämligen. Vi har varit vid vatten förut men då har Kula mest doppat tassarna och vi har inte heller försökt få ut henne i vattnet men nu apporterade hon in tennisbollar på simdjupt vatten som om hon inte gjort annat. Visst, hon kastar sig inte ut som Poppel utan går lugnt och fint än så länge men med våra badidioter i familjen så kommer det tyvärr inte dröja länge förrän även Kula är galen vid vattnet.

Och igår var det även mors dag vilket Poppel såg till att fira genom att förse sig med en tårtbit som stod på bordet när jag var ute och rastade Kula. Poppel har verkligen blivit tjuvaktig som en skata efter sin dräktighet. Hon var matgalen redan innan men hade då oftast respekt och tog inget som stod framme. Men nu vet hennes jakt på mat inga gränser, allt från äpplen, ananas, hundgodis och nu senast tårta klättrar hon upp på bordet för att roffa åt sig. Jag förstår att hon var hungrig när hon var som smalast men nu är faktiskt fröken tillbaka till sitt normalhull så nån måtta får det väl vara, haha!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top