skip to Main Content

Back Online

Nu är vi tillbaka efter datorstrul, men med en helt ny dator utan alla mina ”grejer” på! Åh, det är så hemskt att bli av med halva sitt liv, känns det som, men förhoppningsvis går vår gamla dator att laga så att jag kan få tillbaka hårddisken!

För er, om ni nu är några, som spänt väntar på Poppels Ocensurerade Träningsdagbok så får ni vänta tills slutet på denna vecka istället.

Världens tråkigaste inlägg, men jag tänkte bara uppdatera lite om läget.

This Post Has 2 Comments
  1. massor tack… idag är det lite jobbigare igen.
    Har helt missat datorkraschen, jag har bara varit lat men känner mig ändå lite handikappad när alla bilder och annan info ligger på gamla datorn, den är ju såååå seg. Såklart de kommer rädda hårddisken!

  2. Hejsan
    Inge roligt med data strul….. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag tar mig till kennelträffen men om jag tar bilen är du självklart välkommen att åka med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top